Informatii utile Tel: (+4) 0730.078.833 / Email: rezervari@escape-travel.ro
 
Home page
 
Descarcare oferte
 
Bilete de avion
 
Autocar
 
Informatii Utile
 
Blog Escape Travel
 
Protectia consumatorului
 
Contact
 

Cautare avansata oferte


Informatii utile
Nota de informare privind protectia datelor personale
Detalii despre platile OnLine
Tichete de vacantaCum cumpar serviciile de pe site-ul www.escape-travel.ro?


Puteti comanda serviciile noastre on-line in felul urmator:
  • Pe orice unitate de cazare sau pachet turistic ales de dumneavoastra apasand butonul "Plateste Online". Automat se va face redirectarea in pagina securizata a site-ului Epayment.
  • In acel link securizat va trebuii sa completati cu datele dumneavoastra campurile dedicate:

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a rezervarii comandate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale legate de cartiile de credit/debit nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre , nici de catre ePayment. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail este foarte importanta deoarece informatiile legate de comanda si serviciile comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, si ePayment nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

  • Introduceti datele despre credit/debit card

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" si agentul care se ocupa de cererea dumneavoastra v-a trimis linkul de plata securizat, este necesar sa completati un formular cu informatiile privind cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant."3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment, aceste
date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-DSecure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul AllSeasons.ro si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc on-line?

Serviciile de pe Escape Travel sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de ePayment .

Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

  • Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite Escape Travel si ePayment garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi " Politica de confidentialitate ePayment " pentru mai multe informatii despre subiect.
  • Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar numar de card, data expirarii, etc. sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment , aceastea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi " Verified by Visa " si " SecureCode " pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".
 

Cautare avansata oferte
Suport Rezervari

Pentru mai multe detalii
puteti sa ne contactati
folosind suportul online
Pentru a primi informatii si
oferte speciale inscrie-te la
newsletter-ul Escape Travel

 
Informatii Utile | Blog Escape Travel | Protectia consumatorului | Contact
Home page | City Break | PARCURI DISTRACTIE | Vacante in Romania | Senior Travel | Excursii externe | Croaziere | ESCAPE TO ROMANIA | Bilete de avion | Autocar | Informatii Utile | Contact
Copyright ©2007 - 2015 Escape Travel - Indrazneste sa evadezi. Excursii externe, excursii interne, sejururi, calatorii. All rights reserved. Webdesign: digitalART